џек казино ручек вклучена цена

она што не ќе се разбере од коцкање

Ѕвезди и Ленти, на преподобниот весник дистрибуирани до НАС воен персонал од Граѓанската Војна, има се најде под пријателски оган.На "значителен број" на 200 членовите на персоналот во својата Пацифик бироа биле редовно бирање до коцкање и порно сајтови во текот на работното време.Насилници прво ќе се соочи судови-боречки вештини, тогаш отпуштање squads в зори.Океј, не навистина.Всушност, никој се уште не е казнет за изјави престапи, но само поради воени адвокати се уште се истражува.Искрено, ние си уште се обидува да дознаам што голема гужва е за.Неверојатно да се мисли дека младите мажи кои се поврзани со НАС воена ќе биде во коцкање и порно.Чудно, тоа.Жал ми е, што точно сме се борат за повторно?Што е ова "слободен-дом' на која ќе се зборува?Интересно, нема такви прекршувања биле утврдени во било кој Европски или Вашингтон канцеларии на Ѕвезди и Ленти, што нè прави загрижени дека на тестостерон на храбри момчиња во оние региони мора да биде опасно ниско ниво.Може да ние смирено предложи поведување на дневен "моќта претставуваат' режим?Добиете најновите коцкање вести од Калвин Ayre џек казино ручек вклучена цена.