Colt 1911 рамка слот додатен

листа на слотови во мериленд во живо

Во надеж за зајакнување на своето присуство во рамките на бизнис-на-соработници вертикална, онлајн казино оператор Alea Игри Ограничен, наводно, ребрендиран својот Партнер Republik соработници на програмата, како Alea Соработници.Според извештајот од SBCNews, Alea Игри Ограничена е одговорен за три-димензионални виртуелната реалност онлајн казино во SlotsMillion.com додека последниот месец го виде тоа поминат една непозната сума за да се стекне LadyLucks.ко.велика британија бренд од колега Меѓународни Игра Технологија.Како дел од ребрендирање вежба, Alea Соработници, наводно, е дадено ново лого и имаше својата веб-страница ажурирана додека филијали работат на двете операторот на домени сега може да ги искористат предностите на спектар на маркетинг алатки опфаќа индивидуализира слетување страници и банери, како и голем слика библиотека, персоналните информации гасови и навремени податоци и статистика colt 1911 рамка слот додатен. "На rebrand да Alea Соработници форми дел од групата е поширока стратегија за да се прошири во глобалната гејминг компанијата," читај изјавата од Александар Tomic, Главен Извршен Директор за Alea Игри Ограничен colspan за 4 пол 12 слот арматура ликвидација е. "Alea Соработници се вклопува беспрекорно со Alea [Игри Ограничен] бренд и е совршена платформа од која соработници можат да работат со нашите SlotsMillion.com и LadyLucks.ко.велика британија пропозиции." Покрај тоа, Alea Филијали е сега згора на тоа, наводно, нудејќи партнери кои ги исполнуваат некои од клучните перформанси цели, како што се зголемувањето на бројот на нови депонирање на играчи шанса да учествуваат во уникатен 'раси што ќе награда на победниците со сите трошоци платени посета на операторот на Барселона седиштето.Томас Претстави, Филијалата Менаџер за Alea Игри Ограничен, наводно, изјавил дека тој е "воодушевен да се повлечат завесата на нашата нова и подобрена соработници на програмата' пред изјавувајќи дека партнерите може да се очекува ребрендиран услуга на функција "на истата голема алатки, услуги и приходи модели како порано", само сега со можност да се "вози сообраќај кон дополнителни брендови' листа на слотови на mgm националните харбор.
"Нашата нова-изгледа програма, лансирањето на" раси и LadyLucks.ко.велика британија стекнување означи една нова и возбудлива динамичен за Alea [Игри Ограничен]," читај изјавата од Претстави. листа на слотови во мериленд во живо.