казино livraison на живеалиште марсеј

dfa ла унија

Melco Летувалишта и Забава пријавени 4% од година на година приходи се зголеми до $1.36 bn за Q1, додека оперативни приходи се намалија за 10% до $188m.Прилагодени сопственост EBITDA видов мала зголеми до $406.8 m во Q1, за разлика од $401.8 м.Од година на година се зголемува во прилагоди EBITDA беше долу за да резултат на подобри перформанси во тркалање чип и за масовниот пазар маса игри сегменти.Тркалање чип волумен не се откажат 8% од година на година, меѓутоа, и возен чип победи стапка се зголеми од 3% на 3.4% казино livraison на живеалиште марсеј. Net приход припишува на Melco за Q1 беше $117.4 m, намалувањето 33% од година на година од $156.6 м.На Altira Macau казино генерирани прилагоди EBITDA на $15.3 m во Q1, надолу 18%. dfa онлајн закажување на располагање слот.