неговото место во tropicana атлантик сити

мелница казино coos bay орегон ресторан

На Autorité de régulation des jeux en ligne (ARJEL) предупреди францускиот покер оператори што тие веќе не мора да понуди бонуси за incentivise клиенти во светлина на coronavirus пандемија.Францускиот регулатор иницираше привремен регулатива по забелешките "покер е привлекување на повеќе играчи и особено нови играчи, повеќе интензивна пракса и бруто игри приходи кои значително се зголеми во последниве неколку недели."Како резултат на ова расте клиент база, ARJEL бара покер оператори за заштита на потенцијално загрозените играчи со тоа што се повеќе буден и не incentivising клиенти преку бонуси.Операторите се принудени да пристап на потрошувачите да им се обезбеди превенција совети и да интервенира ако со своето однесување да претставува губење на контрола.На регулаторно тело има, исто така, истакна кризата може да се зголеми бројот на корисници за веб-сајтови со казино игри или слот машини, кои се нелегално според сегашниот француски игри законодавство.Извештајот предупредува на овие веб-сајтови често не ќе плати добивки и не заштити на клиентите. неговото место во tropicana атлантик сити.