тоа значи пораз во покер

казино jeux de ouvert en франција

и приходи за Melco Круната изнесува УСД 1.97 милијарди долари во првата половина од 2015 година, што претставува намалување од 22.9 отсто година на година тоа значи пораз во покер.

Намалувањето беше пред се припишува на помала група-широк возен чип приходи, како и за масовниот пазар маса игри приходи во Макао, делумно се компензира со нето приходи генерирани од страна на Градот од Соништата Манила, која започна со работа во декември 2014 година," Melco Меѓународни рече, се однесуваат на Melco Круна на изведбата.elco Меѓународни исто така, има посебна инвестиции во казино опрема произведувач на Забава Игри Азија Inc (EGT), и материјали технологија на Кина лотарија на пазарот преку друга филијала, MelcoLot Ltd тоа значи покер на аса. GT објави добивка од НАС$1,5 милиони, во вториот квартал од 2015 година, во споредба со губење на US$22,000 во годината-порано период.За првата половина на годината, тоа снимен консолидираните приходи на US$15.9 милиони евра, до околу 65.2 проценти од година на година ", поради зголемува и во своите игри чип и плакета продажба и игри операции на приходите," матична компанија рече.elcoLot се планира да се воспостави бутик казино проект во Tbilisi, Грузија, и е во потрага по – преку филијала – за да стане некој инвеститор во казино одморалиште проект во Шпанија, во близина на Барселона.Минатиот месец, MelcoLot рече дека очекува вториот-фаза на јавниот тендер за казино одморалиште во близина на Барселона да се започне "кратко време". што значи името на блек џек.