хард рок казино албакерки ново мексико

покер бонтон во казино

На SkyCity Забава Група имаше претходно доставените планови да преработиш и надградба на својата Аделаида казино, но таму остана многу шпекулации за тоа дали плановите ќе добие одобрување, имајќи го предвид фактот дека казино е поврзано со Аделаида железничка станица која е наследство зграда.Предложените $300 милиони планови за проширување ќе бара одредени наследство делови за да биде срушен со цел за казино продолжи со своите планови за изградба на луксузен хотел, кој има 80 соби со поглед на реката Torrens и redevelopment на Северна Тераса.Сепак по многу размислување Развој Проценка Комисија (DAC) даде SkyCity одобрување на мнозинството на тоа планови, но фрлил во одредени пропишани услови за одобрување на останатите делови на проектот.Еден од тие услови се бара на Одделот за Планирање, Инфраструктура и Транспорт да се анализира детално фотографски од наследство архитект кој ќе се фати на точната елементи, кои ќе се урнат во наследство на унеско.Комисијата, исто така, бара SkyCity да даде целосна детали на нејзините планови се однесуваат на подиумот и влез на линкот пред целосно одобрување е стркала.На DAC информирани SkyCity функционери дека неговото планирање предлог имаше многу ограничени информации во врска со неговите планови за подиум и материјалност, што значи дека имало уште голем број се однесува на дизајнот одговор и ако сите детали се откриени, конечно одобрување ќе остане во тек.$300 милиони Аделаида казино проширување се очекува да се создаде илјадници работни места во Јужна Австралија и да се стимулира раст на пазарот.Новата експанзија ќе целна меѓународни и домашни посетители и изградба се очекува да започне кон средината на оваа година.Во соопштението, Најџел Морисон, главен извршен директор на SkyCity рече: "SkyCity има работено во тесна соработка со планирање органи за да се обезбеди нашата визија за овој развој, обезбедување ние го зеде на одборот загриженост дека беа пренесени до нас за наследство-листата железничка станица, кои ќе останат непроменети под одобрени планови." Проширувањето на проектот се очекува да се создаде околу 500 привремен изградба работни места и дополнителни 1,000 постојани работни места откако новиот објект ќе стане целосно оперативна.Новиот објект, исто така, ќе им даде на Аделаида е на Вардар Реони надградба и да се направи тоа, еден од врвните дестинации во Јужна Австралија, како што тоа веќе го вклучува Вардар Footbridge и Конвенцијата Центар, Запад и Градење на познатиот Аделаида Овална.Новата експанзија предлог се соочува со опозиција од Ник Xenophon кој е campaigner за да нема pokies и независна сенатор хард рок казино албакерки ново мексико. Xenophon се наведува дека новиот објект ќе генерира повеќе приходи, бидејќи тоа ќе агресивно се промовира коцкање кои ќе имаат негативно влијание врз заедницата како што охрабрува повеќе Јужна Австралијци да ги трошат своите пари во казино и да ги изложи на коцкање зависности.Јас сум италијански дилер,јас имам 17 mounth искуство и јас се справи многу добро рулет,блек џек,три картичка покер,punto банко. хард рок казино albion патот.