е онлајн покер правна во канада

конечно oynarken dikkat edilmesi gerekenler

Кликнете на видеото подолу за livestream на iGaming Северна Америка Моќ Седница на DFS 2.0 е онлајн покер правна во канада. На коцкање индустрија се пресели на од DFS вештина игра наспроти коцкање дебата и да се фокусира на поголемите прашања, како што е судбината на Нацрт Кралевите и Фан Дуел, како сериозно земјиште базирани на казина треба да ги земат предвид додавање на DFS на нивните придонеси и потенцијал за игра во Европа.Други прашања да бидат опфатени за време на оваа сесија вклучува следната генерација на DFS производи и што иднина ги има во продавница за овој сектор.Модератор: Мелиса Blau, Ко-Основач & CFO, FastFantasy, Inc Panelist: Џо Asher, извршен ДИРЕКТОР, Вилијам Хил НИ Panelist: Јосиф Bunevith, COO, FastFantasy, Inc е онлајн покер правна во кина.

Panelist: Даниел Wallach, Акционер, Бекер & Poliakoff, P е онлајн покер правна во колорадо. Panelist: Сетх Млади, VP/COO, Цвет Град Игри ДОО (Ако сте за читање ова на некој мобилен уред, кликнете тука за да го видите видеото.) Добиете најновите коцкање вести од Калвин Ayre конечно oynarken dikkat edilmesi gerekenler.