што значи тоа да се биде надвор од позиција во покер

harrah ' s hoosier парк трки & casino - официјален сајт

Компанијата која помогна пионер фантазија спорт бизнис во сад има бил купен.

SportsHub Технологии, играчот во фантазија спорт и eSports индустрии, во средата објави дека има стекнато сите средства на РГ Потфати ДОО и неговите соработници, вклучувајќи го CDM Спорт' suite на Фантазијата Предизвик и Нацрт-и Играат игри што значи тоа да се биде надвор од позиција во покер. SportsHub Технологии рече дека ќе продолжат да работат на игри под "CDM Спорт" трговско име што значи тоа да се купат во craps. CDM Спорт, која беше основана во 1991 година, го направија своето име во фантазијата спортски свет, по својата правна победа во 2006 година од главната Бејзбол Лига (mlb, која се обиде да ја спречи компанијата од користење на играчите имиња и статистика.Судењето суд судија, меѓутоа, пресуди дека играчите немаат право на јавност во нивните имиња и статистика, и дури и ако тие не, користење на нивните имиња и играње евиденција во фантазијата игри не се повредува играчите права.Судот, исто така, посочи дека фантазија спорт компанијата не користите играчите слики, само што нивните имиња и јавно-познат игра статистика.По својата MLB победа, на оригиналните сопственици на CDM Спортски продаваат на компанијата да се Забавуваат Технологии, кои, пак, се продаваат фирма за РГ Вложувања—формирана од страна на CDM основач Чарлс Wiegert и на компанијата во 2011 година.
Сега, на CDM Спортски домен ќе стане дел од SportsHub Технологии мрежа на сезона-долго фантазијата игри.Според SportsHub Технологии, Wiegert сепак ќе биде дел од тимот оперативни натпревари во рамките на CDM бренд. "Повеќе од две децении, CDM Спортски има воспоставено репутација како еден од најдоверливите брендови во сезоната-долго плати-да-се игра фантазија спортската индустрија", рече Роб Phythian, извршен ДИРЕКТОР на SportsHub Технологии, во соопштението.Настрана од CDM Спорт' фантазијата игри, брендот е популарно Дијамант Предизвик и други сезона-долго фантазија безбол игри се исто така треба да одат во живо овој Март.Минеаполис-базирани SportsHub Технологии е основана минатата година од страна на тим на ветеран фантазија спорт инсајдерите harrah ' s hoosier парк казино коментарите.

Phythian, компанијата е главен извршен директор, беше член на Фантазија Спорт Трговија на одборот на директори и член на Фантазијата Спортска Сала на Славните.Добиете најновите коцкање вести од Калвин Ayre harrah ' s hoosier парк трки & casino - официјален сајт.