тоа дијамант казино heist самостојна

панорама на казино на карпата автопат

Вилијам Хил стана најновата оператор да се повлече своите услуги од полскиот пазар.Голем број на оператори излегување Полска, во пресрет на полската влада е воведување на 12% данок на wagering прометот во декември 2016 година.Новите регулативи биле исполнети со негодување од страна на неколку оператори, тврдејќи дека полскиот пазар сега е непрофитабилен, и дека владата намерно создавање на поволни услови за државна сопственост фирма Totalizator Sportowy тоа дијамант казино heist самостојна.
Willliam Ридот потврдено да филијали и клиенти кои своите производи ќе не биде достапна во земјата од 1 април, со играчи побарано да ги повлече сите средствата на нивните сметки претходно.Било клиенти кои сакаат да ги повлечат средствата надвор од тој момент ќе треба да се побара помош од Хилс' сервисот тим, додека соработници, исто така, е наложено да се отстрани било маркетинг материјал во насока на полски клиенти од нивните веб-сајтови.Британскиот букмејкер потпишан од страна на apologising за сите непријатности предизвикани, и регистрирање својата намера да се врати на пазарот во иднина, треба да регулаторната околности промени.Ридовите се приклучи на бројот на оператори, на излез од полскиот пазар, вклучувајќи EnergyBet и Совршенство. канцеларија на владејачката онлајн коцкање.