квалитетите на казино дилер

онлајн покер со пријателите приватна соба

Водечките Лас Вегас спортски bettor Глен Cobb беше осуден на една година на казнување вторник за неговата улога во она што федералните обвинители наводно беше multimillion-долар нелегално коцкање операција квалитетите на казино дилер. Baccarat резултати на Лента потонат националната игри приходи во јуни.Колку е лоша?Baccarat приходи беше $64.7 милиони евра за Дресот на казина во текот на месец, надолу 53.7 проценти од јуни 2014 година. За првите шест месеци од годината, baccarat приходи е долу, скоро 20 проценти.На $616.7 милиони wagered со коцкари на baccarat беше пад на повеќе од 43 проценти.На задржете процент – износ на пари освои казина од вкупно wagers – беше лош 9.4 проценти наспроти 12.4% од пред една година.Аналитичарите изјавија јуни 2014 година е baccarat приходи беше 154.8 проценти зголемување од една година порано, со што за еден навидум невозможни споредба да се постигне.Игри Одбор за Контрола Високи Истражувачки Аналитичар Мајкл Лотон рече приходите и волумен изнесува од пред една година беа највисоко досега за месец јуни.Сепак, беше направено штета.Игри на Одбор за Контрола рече вторник Невада игри приходи одби повеќе од 8% до $830.9 милиони евра во текот на јуни.На Лента, игри на приходите беше долу 16.3% на $445.5 милиони евра.Резултатите беа разочарувачки со оглед на тоа дека Може да гејминг изнесува означени државата е првиот милијарди долари приходи месец за казина од декември 2013. Лента е $601.2 милиони фигура беше највисок еден месец од декември 2013 квалификации за казино-домаќин. Stifel Nicolaus Пазари на Капитал игри аналитичар Стивен Wieczynski рече: "се својствени на нестабилноста во baccarat тома" skews на вкупните резултати квалификации за да се казино дилер. "Што рече, јуни резултатите, иако уште малку разочарувачки, беа далеку подобар од насловот споредба ќе укажуваат," Wieczynski рече.Заборавајќи baccarat за момент, Ленти игри приходи би биле долу се само 3 проценти, без игра.Во меѓувреме, слот машина приходи беше $230.8 милиони евра, надолу за 4,1 проценти за месец.За првите шест месеци од 2015 година, слот машина приходи е до 4.4%.Табела игра на приходи со исклучок на baccarat беше $157 милиони евра во јуни, надолу само 0.3 проценти ", генерално, ние се продолжи да се размислува Лас Вегас Лента може да генерира ниско-до средината на-еден (приходи по достапни соба) и визитација раст, иако се очекува на пазарот да се продолжи да се соочува со нестабилноста во baccarat игра даден најверојатно застој во Кинески играчи", рече J онлајн покер со пријателите приватна соба.

Morgan игри аналитичар Џо Greff. Fantini Игри Истражување директорот Френк Fantini рече дека се намалува во табела игра и слот машина приходи во јуни може да предложи поширока слабост на Лента онлајн покер со пријателите на ipad. "На прашањето за големиот пад во baccarat волумен е дали тоа е тренд работи паралелно со пад на голема игра ролери во Макао како големиот Кинески играчи се постават ниски," Fantini рече.За првите шест месеца од календарската година, националната игри приходи е зголемување за 0,6 проценти со текот на 2014 година, додека во Дресот на приходи е долу 1.4% во текот на истиот временски период.Велс Фарго Хартии од вредност игри аналитичар Камерон McKnight рече јуни игри приходи броеви "беа умерено ќе се разочараат." McKnight рече градот се забележува зголемување на посетителите, благодарение на 400,000-плус присутните на три-дневна Електрична Daisy Карневал.Сепак, настанот не помага игри приходи бројки се даде "основни демографски." Игри приходи резултати по одделни пазар беа мешани торба за во јуни.Во центарот на градот Лас Вегас игри приходи се зголеми на 2,2 проценти, но Карпата Лента видов игри приходи се зголеми повеќе од 6 проценти.На север, Рено игри приходите падна 2 проценти, но Јужна Езерото Тахо казина видов 44 проценти игри приходи се зголеми во текот на месецот, воден во голема мера од страна на отворање на Хард Рок одморалиште.На Одбор за Контрола, исто така, објави 2015 фискална година изнесува вторник.Националната, игри приходи намали за 1,6 проценти за 12 месеци која што завршува на 30 јуни, врвот $11 милијарди долари.Во 2014 година фискалната година, националната игри приходи зголеми 2,9 проценти.На Лента, игри приходи намали за 4,3% до $6.3 милијарди долари во 2015 година фискална година.Во фискалната 2014 година, во Дресот на игри на приходите беше до 5.2 проценти.Невада собрани $48.7 милиони евра во игри даноци во текот на јули, врз основа на игри приходи во јуни, 8 отсто зголемување од пред една година..