Spilbergen куфер слот gaat niet отвори

futuriti казино 100 евра бонус ohne einzahlung

Кога Игри во Холандија Основач Вилем ван Оорт зборуваше за Коцкање Insider во октомври, тој ја опиша холандски игри законот, како и да се биде во состојба на "блага хаос."Па можете да си замислите неговото изненадување кога холандски Сенатот финално усвоен на Далечинскиот Игри Сметка за оваа недела – две и пол години откако беше донесен во претставничкиот Дом.Ние фатени со холандската игри аналитичар за неговиот ги преземе за "надреални искуство" и детална анализа на законодавството.Што е вашата првична реакција на вести; дали сте изненадени?Funnily доволно, ние се чека толку долго за ова, тоа е некако одржале надреалната искуство.Во мојот ум, сум видел се случи ова 100 пати.Кога тоа се случи, тоа беше тешко да се поверува.Јас сум бил премногу оптимистички во минатото, и овој пат, не се премногу оптимистички работел.Тоа е дојде со неколку ограничувања, но секој може да биде среќен, вклучувајќи ги и политичарите, кои се тешко да се молам.Ќе ти го каже ова помина долг пат за подобрување на "блага хаос" што се договоривме пред тоа?Упатствата се јасни.Постојат два предлози, еден е околу ограничувањето на рекламирање.На Kansspelautoriteit (KSA) треба да се дефинираат насоките за тоа.Ние ќе мора да се види како тоа излегува.Ако тоа е премногу рестриктивна, индустријата нема да биде среќен и ако тоа е премногу светлина, политичари ќе имаат вечен причина да се задржи судир со KSA над тоа.Второто прашање е за ладење-исклучување период и начинот на кој е дефиниран.Ова е од клучно значење, бидејќи, во теорија, теоријата на оператори кои играат со правилата од денес ќе биде оставена сама на себе, без затемнување.Но, тие не ќе бидат во можност да се аплицира за лиценца веднаш, ако тие се активни во последните неколку години.Тие се во ладење исклучување период, па нема да биде во првиот круг на лиценцирање.Тоа е извонреден ситуација за отворање на пазарот.Тоа е прифатливо, но тоа може да биде многу болно одложување затоа што други партии ќе бидат во можност да работат без лиценца и не плаќаат даноци, па тоа е малку апсурдно ситуација.Тие не можат да се здобијат со нови клиенти, или, па се одржување на нивниот удел на пазарот, но не и стекнување, додека лиценцираните оператори ќе бидат во можност да се здобијат со нови клиенти, што е невообичаено.Дали мислите дека подетално ќе бидат доделени во рамките на предвидениот временски рок, или дали ви се очекуваат понатамошни одложувања?На KSA ќе го започнете процесот на лиценцирање во средината на 2020 година, а тоа значи на прво лиценца може да се даде надвор на 1 јануари 2021 spilbergen куфер слот gaat niet отвори. Со закон, постојат два датуми кога лиценци може да се даде од: 1 јули и на 1 јануари.Значи, ако лиценцирање процес кој почнува на 1 јули, тоа автоматски значи првата лиценца не може да стане активен до 1 јануари.Сум видел чуда во последните неколку години!Но, јас ќе бидам многу изненаден ако постојат повеќе одложувања.Со концесии во Сенатот, нема причина за некој да се одложи понатаму.Сите очи се сега на KSA, како таа се имплементира на два предлози: рекламирање ограничувања и ладење исклучување период.Бидејќи, ако луѓето не се среќни со тоа, тие би можеле да почнете да протестираат јас.e.лобирање или на тужби.Она што мора да го Јан Suyver се прави ова!Поранешниот KSA Претседател изрази својата фрустрација на недостаток на акција од политичари пред пензионирањето во октомври.Тој ќе биде задоволен неговото дело помогна да доведе до усвојување на Законот или разочарани тоа не беше направено само малку порано?Можеби тој може да се погледне назад сега и да каже дека не работиме за некој друг да ги користи награди.Тоа е, за голем дел, точно.Основа е направено од страна на многу луѓе во последните неколку години и Јан Suyver е голем дел од тоа.Неговиот мандат не беше во согласност со политичкиот процес, за жал, па неговото незадоволство беше валидна.Но, барем сега тоа се случило, тој со право може да тврдат дека голем дел од темелите беше направено под неговиот престој.На друго место, немало било каков напредок во модернизација на казино режим?Во втората дебата, што се случи минатиот вторник, оваа нацрт-законот беше shelved.На Сенаторите го прашале зошто ние треба да се погледне на овој закон и Министерот рече: "бидејќи времето се чини право", која не беше силен аргумент.Па тој има до лето да се подготват дополнителни детали, а потоа најверојатно ќе се дојде до гласање или законодавството може да биде повлечена.Тоа е моето чувство, без оглед на процедурални исход, односно нема политичка поддршка за тоа.Главната цел на овој закон е да се privatise казина, која датира од шест години на претходната влада.Пред шест години, ние се ' уште во последиците од финансиската криза и Холандија Казино не беше многу стабилна финансиски.Овие две работи се имаат променето futuriti казино без депозит кодови.
One: финансиската криза е завршена и владата не навистина имаат потреба од пари.Две: Холандија Казино има нов извршен ДИРЕКТОР, е одлично успеа и многу профитабилен повторно.Игри во Холандија ќе биде одржување на конференција на 5-6 јуни во Амстердам, каде Рене Jansen, на KSA Претседател ќе бидат меѓу листа на говорници на холандски игри закон и прописите. иднината на коцкање индустрија.