божественоста оригиналниот грев 2 мемориски слотови

harveys resort & casino stateline

Melco Места Финансии Ltd., подружница на казино оператор Melco Летувалишта и Забава Ltd божественоста оригиналниот грев 2 мемориски слотови. (MRE), позајмил пари од друг MRE подружница—Melco Летувалишта (Макао) Ltd.—во 2015 година за да се помогне финансирањето на некои од неговите активности.Тоа сега сака да плати надолу преостанатиот долг и најави дека тоа наскоро ќе се нудат високи забележува дека таа се надева дека ќе им даде на компанијата вбризгување на колку што е $600 милиони евра во готово.Според соопштението од компанијата, тоа е завршена цените на нејзината меѓународна понуда на белешки, кои имаат каматна стапка од 5.625% и ќе стане должи во 2027, и кои се со цена од 100%.Парите што заработува од понудата ќе се користи за да се обрне процент на најдобро директорот на револвинг кредитна линија што беше дадена од страна на Melco Летувалишта (Макао).Во соопштението се објаснува, "Новиот Белешки се нудат и продаваат во сад за да квалификувани институционални купувачи согласно со Правило 144A под U божественоста оригиналниот грев 2 како да се добие повеќе мемориски слотови.
Хартии од вредност, Акт на 1933 година, изменет и дополнет (во 'Хартии од вредност Дело'), и надвор од сад во потпирање на Регулативата S под Хартии од вредност, Акт.Новиот Белешки нема да биде регистрирана под Хартии од вредност, Акт или под хартии од вредност закони на секоја држава или друга надлежност и не може да биде понудена или продадени во сад отсутен регистрација или применливи ослободување од регистрација на барања на Хартии од вредност, Акт и сите применливи државни закони harveys resort & casino езерото тахо. Melco Места Финансии нема намера да се регистрирате било дел од понудата на предложениот Белешки во Соединетите Држави." MRE е Macau рака надгледува компанијата под-концесија за казино операции во Макао и на матичното друштво е на мисија да ги прошири своите инвестиции на изминатите неколку месеци.Тој е подготвен да плати $1.2 милијарди долари за да ги собереш на речиси 20% од акциите во Круната Одморалишта, Ltd.надвор од Австралија и е исто така се очекува да се здобијат со сите акции на својата матична компанија, Melco Меѓународни, во Градот на Соништата Медитеранот проект во изградба на островот народ на Кипар harveys resort & casino stateline. Melco Меѓународниот е дел од МЦП Кипар лице развој на казино, и MRE се случува да се трошат околу $375 милиони евра за купување 55.5 милиони обични акции да се купи од Melco International.Добиете најновите коцкање вести од Калвин Ayre harveys одморалиште и казино во езерото тахо невада.