ресторани во близина на холивуд казино mahoning долина

човек кој работи во казино се нарекува

otte Турнеја најавивме во петокот договорот да се стекнат со целиот капитал на Рајот Jeju Lotte Казино (на сликата) за KRW15 милијарди долари (US$13.5 милиони денари).Казино место во моментов е управувана од страна на Рајот Co Ltd и се наоѓа во Хотел Lotte Jeju.awrence Teo, Lotte Турнеја е извршен потпретседател и главен оперативен директор, се вели во испратена коментари за GGRAsia во вторникот дека компанијата планира да го барање за пренос на игри лиценца од Рајот Jeju Lotte Казино на фирмата под-изградба Jeju Сон Кула проект ресторани во близина на холивуд казино mahoning долина. "Ние се размислува за пренос [на казино лиценца] но, ние не се решија [на прашањето] во оваа фаза," Г-дин Teo ни кажа.otte Турнеја се вклучени во обезбедување на рекреативни и туристички услуги.Фирмата е независен од Lotte Група, една од земјата е најголемиот conglomerates лице кое ја одредува коцкање се согласува и прифаќа облози. Lotte Турнеја во моментов е ко-развивање на Jeju Сон Кула шема во партнерство со Кинеска државна сопственост инвеститорот Гренланд Група a partir de quel возраст velo avec рулет. Lotte Турнеја контроли 59 проценти од заедничкиот потфат човек кој работи во казино се нарекува. Ние очекуваме Lotte Турнеја на крајот да ја пренесе оваа лиценца [од Рајот Jeju Lotte Казино] на Сон Кула кога се отвора кон крајот на 2019," напиша аналитичар Грант Govertsen.e додаде: "Ние се препишуваат на значително пониска цена платена од страна на Lotte Турнеја [во споредба со последните казино занаети во Jeju] до криза во странци-само GGR [бруто игри приходи] во 2017 на петиците на политичките расправијата меѓу Кина и [Јужна] Кореја дека видов Кинески визитација да Кореја буквално се сече на половина и Кинески-потекнува GGR намален за една третина." otte Турнеја е Г-дин Teo рече дека неговата компанија ќе се кандидира на операции во Рајот Jeju Lotte Казино, од купување дојде со оперативните know-how од Рајот група, "вклучувајќи го и квалификувани казино таленти како што се казино дилери, и неговото казино операција ИТ системи".Обновено во 9:03pm, јули 31, по дополнително појаснување од Lotte Турнеја) патот на прогонување 6 слот предмети.