е реки казино во сопственост на индискиот

3 тон блек џек стои

На Хонг Конг Jockey Клуб (HKJC) изразува загриженост во текот Betfair Австралија одлука да им овозможи на онлајн обложување на Хонг Конг дербито на девизниот.Минатиот месец, Betfair Австралија најави дека ќе се нудат своите онлајн обложување размена и Хонг Конг е horseracing песни, Среќен Долина и Ша Калај Трки, без одобрение на HKJC е реки казино во сопственост на индискиот. Betfair ја објави својата одлука за својата социјалните медиуми платформи, без издавање на какви било информации да HKJC.Клубот верува создавање на можност за луѓето да се обложи на коњи да се изгуби е против она за што верува во, и покренува повреда на неговите права на интелектуална сопственост.Сето ова е испратено во писмена форма до Австралиската влада, трки органи и Круната Одморалишта, нарачување на размена wagering да се медитира, како и сите промотивни содржини да се отстранат веднаш е реки казино не пушењето. HKJC го направи своето писмо до Betfair јавноста, сакајќи и на медиумите и на јавноста за да се разбере целосно Клубот нула-толеранција кон прашања во однос на интегритетот. е реки казино на вода.