казино гордост п котизација 2021

век казино централниот дел на градот работни места

Со Full Tilt Покер примање на нови нозе да стојат на учтивост на PokerStars, покер про Бери Greenstein има излезе и рече дека секој има намера да плаќаат назад $400,000 тој должи на онлајн покер компанија од пред неколку години.Во нишка која беше објавена на TwoPlusTwo.com минатата недела, Тимот на Pokerstars про отиде на рекорд велејќи дека тој секогаш имал намери на плаќање врати парите во целост, но има shied далеку од тоа, бидејќи на состојбата на онлајн покер сајт беше embroiled во од чеканот на Црн петок претвори онлајн покер светот главата својата глава.Но сега дека PokerStars има стекнато средствата на Full Tilt, Greenstein доаѓа напред, да се направи неговите намери познат казино гордост п котизација 2021. "Јас бев секогаш се случува да треба да се плати, кој е во сопственост на Full Tilt", рече тој во горенаведените TwoPlusTwo.com тема век казино централниот дел на градот колорадо. "Јасно, PokerStars ќе сопствено Full Tilt во неколку дена или малку подолго, и конечно јас ќе се знае кој да плати.Јас сум љубопитен, ако тие ќе се обидат да се соберат од некој друг." Ах, да.Намерно или не, дека последната линија од Greenstein може да се некој вид на одговор на прашања од страна на голем број на играчи за тоа дали високо-удели играчи со наводни долгови да FTP ќе ги отплатат своите побарувања од сега дека Full Tilt е на поправа.Голем број на Full Tilt добрите се вели дека, исто така, имаат побарувања од компанијата, која Groupe Bernard Tapie адвокат Behnam Dayanim рече назад во февруари изнесуваше фигура "помеѓу $10 и 20 милиони долари".Иако нема официјална листа е пуштен на слобода – ние се сомневаат дека ќе има – Dayanim издвојувани Greenstein, Фил Ivey, Layne Так, Дејвид Benyamine, и Erick Lindgren, како играчи со извонредна долгови кон компанијата.Во тоа време, GBT адвокат, рече дека овие аргументи се "уште не е изразена подготвеност да платат своите долгови".Но сега дека Greenstein има излезе и рече дека тој е разгранувањето врз тестото, тоа ќе биде интересно да се види дали други аргументи за да се следи неговата доведе и јасно книги на она што долгови тие можат или не можат да го имаат врз компанијата.Добиете најновите коцкање вести од Калвин Ayre век казино централниот дел на градот ко.