Valeur мрежа texas hold ' em покер

покер чипови со слики на нив

Спорт и обложување давателите на податоци Betradar се за да стартувате некоја куќа во програмата за сертификација за независна провајдерите на софтвер. Создадени исклучите назад на она што фирмата го гледаат како зголемување на производ комплексност во обложување индустрија, Betradar Програмата за Сертификација ќе се потврди дека провајдер е решенија interoperate со обложување и игри решенија Betradar се набавка, производство на "кавга-бесплатно интеграција" на овие решенија за букмејкерот интерфејс valeur мрежа texas hold ' em покер. Се очекува процесот на сертификација ќе означи почеток на долгогодишна соработка меѓу Betradar и независни провајдерите на софтвер valeurs des мрежа ау покер. Вкупно 10 компании регистрирани досега, три од кои веќе го поминале процесот на сертификација за Betradar е Живеат Шансите Услуги, вклучувајќи Spielo G2 valeur jetons покер selon couleur. Сертификација се класифицирани во две категории, Certified Partner и Gold Certified Partner, за секој производ Betradar понуда.
Gold Certified Partner покажува дека клиентите имаат целосно и соодветно интегрирани канали со сите карактеристики кои Betradar понуда, додека Certified Partner статус се однесува на минимум барања за Сертификација се исполнети покер чипови со слики на нив. Карстен Koerl, Група извршен ДИРЕКТОР на Betradar матична компанија Sportradar рече: "програмата е дизајниран да им овозможи на независни провајдерите на софтвер за да се обезбеди компатибилност на своите услуги со водечките обложување и игри решенија од Betradar покер чипови со броеви на нив. "Целта е да им помогне на нашите клиенти во брзо имплементирање и спроведување на нашите иновативни услуги и решенија." покер чипови со пари вредност.