постои казино во близина на читање pa

нови казино evansville во индијана

ong Конг-листата казино опрема произведувач на Рајот Забава Ltd рече приходи за календарска година 2016 година е зголемен за 6,5% годишно-на-година на околу HKD1.16 милијарди долари (US$149.7 милиони денари).Ваквото зголемување е поддржан од повисока продажбата на телевизија мулти игра (LMG) терминали и поголема поделба на приходите од работењето на LMG терминали, фирмата рече во својот полн-година резултати, поднесе во средата.s дел од договорот со IGT, Рајот Забава примени во 2016 година на неповратни однапред плаќање на US$12.95 милиони евра.Фирмата исто така, има право до 15-годишно заработуваат надвор плаќање за секој ETG распоредување од страна IGT надвор од Макао.s кон крајот на 2016 година, IGT имаше распоредени 252 LMG терминали во седум казина во сад, вклучувајќи инсталација на Песок Витлеем – управувана од Лас Вегас Песоци Корп – со вкупно 150 терминали, рече Рај за Забава постои казино во близина на читање pa. Повеќето од распоредени беа под пробен период или период тестирање на крајот на 2016 година постои казино во близина на rhinebeck ny. Како такви, приходи од таквите распоредувањето ќе биде призната од страна на група во 2017," фирмата додаде. нови казино во еверет ма.