розевиот дијамант слот машина джакпот

panier sur рулет се прелива bois

driano Marques Хо е да ја преземе функцијата на јуни 10, како раководител на Макао гејминг регулаторот, Игри на Инспекциски надзор и Координација на Бирото, исто така познат како DICJ.Веста беше дадена во петокот од страна на државен Секретар за Економија и Финансии, Lei Wai Нонг, како цитирани од страна на неколку медиуми.р Lei е владин службеник кој ги надгледува градот гејминг индустријата.Претходно оваа недела, неговата канцеларија имаше потврди дека Паоло Мартинс Чан беше повлекува надолу како директор на Игри на Инспекциски надзор и Координација на Бирото.Потврда дојде по Macau Новинска Агенција објави дека Г-дин Чан ќе биде заменет од страна на Г-дин Хо.р Хо е и советник во град Секретар за Безбедност, Вонг Sio Чак.Г-дин Чан ќе се врати да работи како јавен обвинител.р Леи изјави дека промените во DICJ раководство нема да влијае врз работата се однесуваат на тековната ревизија на градот игри закон.Тој изјави таква работа беше да се спроведе на повисоко ниво на владата, и дека DICJ имаше повеќе оперативна улога во однос на регулирање на градот казино индустријата.р Lei додаде дека Г-дин Чан всушност веќе побара од претходната Секретар за Економија и Финансии да му дозволи да се врати јавното обвинителство работа .Г-дин Lei станал Секретар во декември минатата година, како дел од новата администрација предводена од дојдовни Главен Извршен Хо Iat Сенг.р Adriano Хо е без врска на градот е лидер. розевиот дијамант слот машина джакпот.