7 2 најлошите покер рака

покер

Кинески казино оператор и недвижен имот инвеститорот Chow Таи Fook Претпријатија Ltd.има преземено контролирање на акциите на долг застој $4b Нам Hoi An casino resort проект во Виетнам. VinaCapital е Алтернативни Инвестиции на Пазарот-листата фонд VinaLand Ограничен има отстранува нејзините 100% од акциите во Виетнам Hoi An casino resort проект на Злато Принос, единица на Chow Таи Fook.Во прашање е во вредност од 53.5% над неревидираните нето средства вредност евидентирани по крајот на првата половина од 2015 година, и имаше заврши со нето добивка од US$10.5 m за VinaCapital 7 2 најлошите покер рака. "Отуѓување на ова земјиште е во согласност со компанијата стратегија за divest избраните средства на крајот на тековната термин, како што е наведено во времето на VinaLand е вонредно генерално собрание во ноември, 2012 година, а нето приходите на сознанија ќе се врати во собранието", рече VinaCapital во соопштението.Сепак, поради "комплексноста на проектот и тековните предизвици со кои се соочува, Chow Таи Fook побара дека VinaCapital продолжи да биде вклучена во проектот." VinaCapital е должен да го купите 9.36% удел во проектот, и ќе добијат сопственички интерес на 22.55%, во замена за трансфер на одредени економски права за игри имаше обезбедено во однос на проектот.Во октомври, VinaCapital извршен ДИРЕКТОР Не Лам изјави дека очекува на Quang Нам проектот ќе се започне со изградба некаде до средината на 2015 година.
Проектот е првата фаза би функција 90 игри маси, кога тоа се отвора во или на крајот на 2016 година или почетокот на 2017 7 2 покер најлошите рака. На $4b казино одморалиште на проектот, кои ќе се состојат пет-star хотели, вили и игри објект во насока на странскиот туристички пазар, првично беше развиена од страна на VinaCapita и Genting Малезија Berhad.При крајот на 2012, Genting најави своето повлекување од проектот, принудувајќи VinaCapital да се бараат нови партнери злато гребен град казино.

VinaCapital бара одобрување од провинциската влада за Полуостров Пацифик да го замени Genting една година подоцна, но овој предлог не успеа да се материјализира покер. Chow Таи Fook е во сопственост на семејството на Ченг Ју Tung, четврти најбогати човек во Хонг Конг, кој изрази интерес во казино проект во Quang Нам во 2014 година.

На Quang Нам владата доделува ревидиран инвестиции сертификат на Југ Hoi An одморалиште проектот, во Март 2014 година со вклучување на Chow Таи Fook и VinaCapital злато гребен град казино промоции. Chow Таи Fook Претпријатија се очекува да обезбеди 25% од капиталот за Ехо Забава е Бризбејн проект.Тоа беше, исто така, се изјасниле дека имаат испрати писмо на намери да инвестира US$1.6 б во туристичкиот казино во Incheon, во близина на Јужна Кореја е град Сеул.Добиете најновите коцкање вести од Калвин Ayre злато гребен град казино оперативни часа.