калифорнија гранд казино pacheco калифорнија

форум meilleur сајт де покер en ligne

Следејќи го успехот на претходните настани претходно оваа година, организаторите на EiG и Берлин Филијалата Конференција (BAC) потврдија дека двата настани повторно ќе се одржи во Берлин, Германија.Враќање на Арената Берлин, EiG ќе се одржи од 30 октомври до 1 ноември калифорнија гранд казино pacheco калифорнија. По ова, BAC ќе се одржи од 1-4 ноември, со експо и конференциски дена да се биде ноември 2 и 3 калифорнија гранд казино телефонски број. Раководител на операции во iGaming Бизнис, Shona ODonnell коментари: "По таков успешен 2016 година настан немаше сомневање дека BAC ќе се врати во Берлин следната година калифорнија гранд казино пријатен хил. "Филијали и оператори слично постојано ни кажа дека конференцијата е еден од главните моменти на игри на календарот, и ние план за изработка на 2017 настан поголеми и подобро од било кога.Со EiG останатите во Берлин, исто така, се надеваме дека igaming индустрија може да ни се придружат уште еднаш за една недела во Берлин." Rory Credland, Настан Директор за EiG додава: "EiG носи заедно клучни одлуки од igaming индустрија од сите низ Европа и со неговата централна локација и углед, како иновации и технолошки центар, Берлин е совршена локација за 2017 настан форум meilleur сајт де покер en ligne. "Ние сме возбудени да се уште еднаш да ги здружи силите со тимот на iGaming Бизнис за да се осигура дека индустријата придобивки со тоа што двата настани во истиот град." форум џуди покер на интернет во индонезија.