игра слот голема лесно гратис

comprar fichas де em покер campinas

onami Игри Inc има назначено нови системи развој на софтвер за заменик претседател.Сад подружница на Јапонски забава кооперација Konami Стопанства Корп рече Sathish Anantharaman (на сликата), ќе го поддржи развојот на Synkros казино систем за управување игра слот голема лесно гратис. Sathish Anantharaman одамна покажа способност да се вози значајна вредност за операторите и гостите преку иновативна употреба на технологија, креативни развој на апликации и докажани резултати", се цитира изјавата Konami Игри главен системи производ службеник Томас Soukup како вели.р Anantharaman е термин е вториот потег најави оваа недела во врска поддршка за бренд Synkros игри менаџмент систем.n понеделник, Konami Игри рече тоа дека се поврзани со GamingAnalytics.АИ да вклучуваат аспекти на природниот јазик обработка, машинско учење и вештачка интелигенција во Synkros казино систем за управување.onami Игри вели новиот тај-up ќе им помогне на казино на менаџерите да се направи подобра употреба на податоците, што жетвата од нивните клиенти. ѓумбирот од казино ноќта на вештерките костим.