хотелот холидеј ин тропски казино mayaguez

кога казиното ќе се отвори во лондон

Цезар Забава Корп Главен Финансиски Директор Џонатан Halkyard е да замине од компанијата и да се приклучат на локалната власт комунални NV Енергија.Цезар и NV Енергија направени одделни изјави во средата распишување Halkyard работата промени.Во соопштението, Цезар рече Halkyard беше оставајќи да "продолжат со можност надвор од индустријата за игри." Казино оператор не се идентификуваат Halkyard е нова позиција.Неколку моменти подоцна, NV Енергија се вели во соопштението дека Halkyard ќе се приклучат на комунални услуги, како главен финансиски директор и извршен потпретседател хотелот холидеј ин тропски казино mayaguez. Halkyard заменува Dilek Samil, кој беше промовиран од NV Енергија е постар заменик на претседателот, благајник и главен финансиски директор на извршниот потпретседател и главен оперативен директор хотелот холидеј ин ресторан спортски бар & casino голема паѓа мт 59405. "Ние се трансформира NV Енергија во текот на последната деценија и ние се преобликување на нашата организација на натпреварот насока ние сме земајќи ги во наредните години", рече Мајкл Yackira, NV Енергија е претседател и извршен ДИРЕКТОР. "Dilek раководство во компанијата и нејзиното претходно искуство во работењето направи нејзиниот голем одговара за оваа нова позиција.Со Џонатан, што се додавање докажано финансии лидер со широка вклученост во Јужниот дел на Невада заедница," додаде тој.Цезар директори рече компанија започна пребарување за Halkyard замена.На привремена основа, други членови на компанијата високи менаџерски тим, вклучувајќи го и Претседателот и извршен ДИРЕКТОР Гери Loveman, ќе се претпостави Halkyard е одговорности хотелот холидеј ин тропски казино ponce. Loveman рече Halkyard одигра важна улога во менаџирањето на компанијата, финансиската состојба и во Цезар неодамнешните иницијална јавна берзански понуда кога казиното ќе се отвори во лондон.
"Имаме искусен тим на високи лидери кои ќе го надгледуваат финансии-функции, и да се обезбеди дека ќе одржи нашите интензитет како што ние се изврши на нашата раст планови," Loveman рече. кога казиното ќе се отвори во манила.