флорида казино 18 и до

blackjack has the best odds

Шведски-базирани игри технологија компанија, LeoVegas Мобилни Игри Група, најави назначувањето на Стефан Нелсон, како на компанијата нови CFO по подготвени заминување на Виктор Fritzén флорида казино 18 и до.
Fritzén е напуштање на улогата која започна во 2012 година, со цел да се "фокусира својата работа на стратешкиот теми кои се однесуваат на раст и креирањето на вредност' и ќе трае до Виш Советник позиција во рамките на игри фирма.Нелсон ќе ги преземе кормилото на 22 август носат со себе повеќе од 20 години на финансиски искуство вклучувајќи позиции во рамките на индустријата за игри, каде што тој служеше како капитал аналитичар.Распишување на избор, именување и Gustaf Hagman, извршен ДИРЕКТОР LeoVegas Мобилни Игри Група, се вели дека: "јас сум многу задоволен да се регрутира Стефан Нелсон како нов CFO да LeoVegas.Со неговата длабока експертиза во областа на финансиите и чувство на двете бизнис и гејминг индустријата, во комбинација со стоиците, Шведска е најпознатите игри аналитичар, Стефан ќе биде дополнување на менаџерскиот тим и мојата десна рака.Стефан е широко и длабоко знаење во рамките на М&А, исто така, ќе биде предност за нас во иднина.Исто така, јас барав за еден човек кој има уникатна чувство за броеви и способноста да ги видите во вистинскиот контекст.Тоа е дар Стефан има."Дојдовни LeoVegas CFO Стефан Нелсон додаде: "мислам дека тоа ќе биде неверојатно стимулирање за да започнете да работите на LeoVegas, која е една од најбрзо растечките компании во Стокхолм Берза.Во мојата улога во SEB, јас led LeoVegas' ИПО во 2016 година, и се запознаени со компанијата и управување со тим и оттогаш фиренца орегон три реки казино. LeoVegas има импресивно постигна лидерската позиција во големи и се движат брзо индустрија, која се уште е во рана развојна фаза."Јас сум многу импресиониран од страна на компанијата уникатна корпоративна култура, која е можеби најважниот објаснување за неговиот успех.И јас со нетрпение очекуваме да бидеме дел на и придонесува кон постојаниот раст на патувањето дека Gustaf и неговиот тим се утврдени за иднината." flor mas алта en el покер.