Planche на рулет brevi на одборот

онлајн покер сајт многу бонус

Мајк McDonald – 3,504.18 поени planche на рулет brevi на одборот. Иван Luca – 2,836,09 поени planche на рулет bebe confort streety. Ник Petrangelo – 2,255.86 поени planche на рулет одбор bebe confort. Исак Haxton – 2,483.16 поени.
Страна настан вести од Европската Покер Турнеја Гранд Финалето во Монте Карло вклучувајќи ги и победите за велика БРИТАНИЈА е Чарли Carrel, Кувајт е Salman Behbehani, и Американскиот Џастин Bonomo.Со повеќето очите на блокбастер настани во Сезоната 12 Европската Покер Турнеја (EPT) финале во Монте Карло, што може да ми биде простено за да не го забележи тоа на големи резултати се влече во текот на најдобри несакани настани во бизнисот.Чарли Carrel, 22, загреани за неговата одбрана на својот €25,750 Висока Ролери, со преземање на одредување на €5,000 No-Limit Hold ' em (NLHE) настан.Младиот човек од велика БРИТАНИЈА на врвот на конечната табела вклучувајќи сака на Џејсон Вилер, Oleh Okhotskiy, и Серхио Aido онлајн покер сајт многу бонус. Ole Schemion – 2,528,04 поени situs покер на интернет банката permata.

Стив О'Dwyer – 3,505.66 поени. Fedor Holz – 2,238.98 поени.Добиете најновите коцкање вести од Калвин Ayre situs покер на интернет банката sinarmas.