најдобри без депозит бонус казино во австралија

ip казино и спа biloxi мисисипи

На Азиската Фудбалска Конфедерација (AFC) денес потпиша нов, го продолжи договорот за партнерство со Sportradar, значително зајакнување на борбата против натпреварот-решавањето во Азија.Преку овој нов договор на AFC има позиционира себеси како еден од најпознатите обврски спортски тела во светот во однос на ова прашање.По официјалното потпишување во Доха, AFC Претседателот Shaikh Salman бин Ebrahim Ал Калифа рече: "интегритетот на спорт не е за да се преговара.Тоа е клучен камен-темелник за заштита на спортот за идните генерации.На AFC ние не се задоволни само адреса на оваа клучна област.Ние сакаме да се направи сè што може да се заштити Азија фудбал, да се заштити фудбал во секоја земја во Азија и да ја води со пример најдобри без депозит бонус казино во австралија. Sportradar има докажано да биде вреден партнер во која цел и во нашата визија.Со ова ново партнерство, ние сме зеле најдобар организацијата има да понуди и да се прошири тоа на секој од нашите Член Здруженија." На AFC е партнерство со Sportradar, глобален лидер во обложување измама превенција, откривање и интелигенција, денес беше продолжен за уште две години.Соработката меѓу двете организации започна да се реализира во 2013 година ip казино biloxi вклучена рак нозе. Новиот договор ќе го поклопецот над 4,500 натпревари низ Азија секоја година, преку специјално развиени AFC Систем за Следење (АМС).Ова покривање ќе ги опфати сите AFC натпревари и првите професионални лиги во секој од AFC е Член Здруженија.Покрај тоа, истакнати континентална и регионалните турнири, исто така, ќе се следи од страна на системот.Паралелно со овие следење и откривање решенија, Sportradar, исто така, ќе се развие интегритет мобилен стан за AFC.Апликацијата ќе работи како свирче-компресор алатка и може да се користи за да се пријави на натпревар-одредување на случаи.Тоа, исто така, ќе се поддржи AFC во развојот на нејзиниот интегритет работилници и да се обезбеди нарачана разузнавање и истражување во натпревар-одредување на операции.Виш експерт од Sportradar, исто така, ќе се приклучи на AFC да се обезбеди ексклузивни и континуирана поддршка на AFC Интегритет Единица ip казино biloxi вклучен појадок.
Sportradar Безбедносни Услуги за генерален Директор Андреас Krannich коментира: "Кога AFC дојде кај нас да почнете да разговара за обнова на нашето партнерство, што се очекува да се тркалаат напред со нашите постоечки пакет на услуги.Но, наместо тоа, тие дојдоа до нас со предизвик: да се земе она што го направи за нив, и да го стори истото за секоја земја во Азија! "И не само тоа, тие побараа од нас да повторно да се отвори нашите книги и преглед на она што другите превентивни мерки и истражни решенија би можеле да се фрли во микс.Кој вид на proactivity и посветеност го карактеризираше нашиот однос со AFC.Тие се неуморни во обидот да се користат и потпора на нашите услуги до максимум.Со ова ново партнерство, ние сме во состојба да понуди многу повеќе увид и поддршка на Азија фудбал, и ние не ќе биде во можност да го стори тоа без вера и поддршка на AFC." Добиете најновите коцкање вести од Калвин Ayre ip казино и спа biloxi мисисипи.