Os x слот за експанзија комунални

казино де rosario е отворен денес

Во Австралија, националната конкуренција регулаторот, наводно продолжи нејзиниот рок да се донесе конечната утврдување на долгоочекуваниот $4.8 милијарди преземање на Tatts Група Ограничен од страна на ривалски букмејкер Tabcorp Стопанства Ограничен.Според извештајот од локален весник На Австралија, на спојување требаше да биде завршен пред 13 јуни, откако првично се согласи во октомври, но растечката листа на приговори од други домашни оператори, го видел Australian competition Суд ја одложи својата конечна одлука од страна на уште три месеци, со крајна владејачката сега не се очекува пред септември os x слот за експанзија комунални.

"Tabcorp Стопанства Ограничен денес најавува дека, како заменети во текот на својата расправата минатата недела, Australian competition Трибунал, потврди дека има формално продолжен рокот во кој треба да ги направи своите утврдување на Tabcorp Holdings Limited е апликација за овластување да се продолжи со својот предлог за комбинација со Tatts Група Ограничен да не подоцна од септември 10, 2017," прочитајте во четврток изјава од Tabcorp Стопанства Ограничен os еден од најдобрите livros покер. "Tabcorp Стопанства Ограничен и Tatts Група Ограничен се напредува на други владини и регулаторни одобрувања потребни за трансакцијата и да работи во насока на спроведување на трансакцијата, во третиот квартал од 2017." Мелбурн-базирани Tabcorp Стопанства Ограничен има пријавено пазарна капитализација на околу $3 милијарди и работи во Австралија-се соочуваат со брендови, вклучувајќи Небото Трки и Tab.com додека има искуство во Обединетото Кралство благодарение на партнерство со Сонцето весник.На спојување ќе наводно се создаде најголемата коцкање компанија во Австралија околу вредност $8.2 милијарди долари и да се обезбеди нејзината конкуренција да се воспостави оператори, како што се Ladbrokes, Вилијам Хил, Unibet, и Bet365 osage казино 36 улица север. Tabcorp Holdings Limited, наводно, се објасни дека три-месец задоцнување поради Australian competition Трибунал потреба "дополнително време", со цел да се осигура дека нејзиниот последен определба е во согласност со неговото претходно воспоставени "доверливост режим", додека букмејкер дополнително изјави дека успешна одлука по предложената преземање на својата Бризбејн-базирани ривал можеше да го види телото треба уште да се додаде период ", со цел да се финализира услови пред формално признавање на тоа овластување". казино де rosario е отворен денес.