казино де замора restaurante

холандија казино венло nieuwe locatie

ong Конг-листата Луј XIII Holdings Ltd во понеделник рече серија на капитал-подигање на вежби од декември 19 и заклучи на 16 јануари, го покрена околу HKD2.17 милијарди долари (US$280 милиони евра) бруто, или HKD2.09 милијарди долари нето-на такси и трошоци.uring тргување во Хонг Конг во понеделникот, на фирмата акции застана на HKD3.55 по единица како на ручек време, падот на 3.79 проценти во петокот затворање цена. казино де замора restaurante.