звук одбор моторни град казино

ресторани во хард рок казино biloxi

Susman Godfrey Л Л. соопшти денеска дека е поднесена патент повреда тужба против Zynga, Inc.во U звук одбор моторни град казино. Окружниот Суд, Област во Делавер.Тужбата беше поднесена во име на Agincourt Игри, кој тврди дека Zynga се повредени двајца од Agincourt патенти soulier на рулет спорт експерт. Agincourt е во потрага монетарната штети и трајна забрана кои ќе сериозно ја загрози иднината на Zynga бизнис ресторани во хард рок казино атлантик сити њу џерси. Agincourt тврди дека тие сопствени патенти, кои тврдат приоритет врати во 1996 година и се покрие процеси за кредити-базирани онлајн игри на среќа и награда откуп систем базиран врз исходот од игра.Бил Carmody, постар партнер во Susman Godfrey, Agincourt водството на советот рече, "Agincourt патенти покриваат најдоходовната аспекти на онлајн социјални игри – вклучувајќи ги и оние кое го опфаќа најголемиот дел од Zynga е приходи – како што содржат клучната 'линк' што им овозможува на глобалната, интерактивни награда откуп преку Интернет."- Сонцето Хералд. Zynga има skyrocketed до врвот на социјални игри грамада да стане меѓу најголемите онлајн игра програмери во светот ресторани во хард рок казино biloxi.
Zynga е исто така одговорен за четири од првите пет игри на Facebook, која привлече повеќе од 270 милиони активни месечни корисници, па оваа тужба би можело да биде профитабилен.Според тужбата, Zynga ги крши Agincourt патенти на игри, вклучувајќи: FarmVille, како и FishVille, PetVille, YoVille, Zynga Покер, Empires & Сојузници, Мафијата Војни, Treasure Isle, FrontierVille, CityVille, CafeWorld и Vampire Wars.Тужбата, исто така, тврди дека Zynga има историја на копирање наместо да се подобри своите сопствени игри.Добиете најновите коцкање вести од Калвин Ayre.