без депозит бонус кодови слобода слотови

покер kostenlos ohne anmeldung spielen германски

Макао е казино бруто игри приходи бројки за месец јуни не заврши се толку големи што Може да се броеви, но MOP28.3 милијарди тоа заработил во шестиот месец од годината се уште претставува значаен раст за коцкање градот во споредба со неговите броеви пред една година.Според податоците откриен од страна на Макао Гејминг Инспекција и Координација Биро, MOP28.3 милијарди тоа заработени во јуни 2013 година (околу US$3.5 милијарди евра) беше 21.1 проценти подобро од своите броеви во јуни 2012 година без депозит бонус кодови слобода слотови. На 21-проценти раст е во право во согласност со очекувањата преданието од страна на игри аналитичарите претходно во месецот, дополнително им даваат доказ за Макао е продолжение казино раст среде растечка конкуренција од поголемиот број пазари во Азискиот регион.Јуни исто така стана четвртиот по ред месец дека Macau достигна над MOP28 милијарди долари во бруто игри на приходи за еден месец, а редеа што почна во Март кога тоа заработил рекордни MOP31.3 милијарди долари.Тоа беше проследено со април MOP28.3 милијарди долари, Може да е MOP29.6 милијарди број, а потоа јуни е MOP28.3 милијарди фигура.За првата половина на годината, градот е казина се испратиле бруто игри на приходите од MOP171.4 милијарди долари, број кој исто така претставува доста голем раст – во овој случај, за 15,3 проценти – во споредба со она што тој го заработил во исто време минатата година.Треба да Macau е форма продолжи во втората половина на годината, очекувањата се високи дека и покрај облак на прописи и непредвидливоста на регионот на пазарот, коцкање дестинација се уште можеше да прекршување на MOP320 милијарди прагот, број кој се конвертира во $40 милијарди долари врз основа на тековниот девизен курс.По стапка што се случува, тоа нема да дојде како изненадување ако тој број е хит уште пред почетокот на календарот флипс до декември.Добиете најновите коцкање вести од Калвин Ayre без депозит бонус кодови слава казино.