како да се подигне покер турнири

како да се победи микро удели покер

Според договорот, ЗНАМЕ може да понуди игри, вклучувајќи патентиран карактеристики од IGT портфолио, и ќе плати за лиценцирање на надоместоците кои треба да се IGT," вторава фирма се вели во соопштението.ichael Прескот, IGT постар заменик претседател и генерален советник за Северна Америка игри и интерактивни, се вели во соопштението вклучени во порака: "Ние продолжуваме да се изгради на сила и вредност на IGT на интелектуална сопственост, како се повеќе и повеќе игри компании лиценца нашиот патентиран игра карактеристики.Оваа вкрстено лиценцирање договор со ЗНАМИЊА се протега на дофат на нашите интелектуална сопственост дури и понатаму низ гејминг индустријата, помагајќи ги натера нашиот колективен иновација и раст." како да се подигне покер турнири.