Glastonbury недела чај временски слот (time slot

машина sous слотови слободен

n три последователни дена порано овој месец, сега-потврди Covid-19 пациенти направени посети на казино во Одморалишта World Sentosa во Сингапур, додека се уште се заразни.др игри места беа затворени од април 7, како дел од countermeasures од град-држава против Covid-19 glastonbury недела чај временски слот (time slot.

GRAsia пријде Сингапур е Казино Регулаторно тело, кои бараат коментар за тоа дали тоа е веројатно да се направи било какви препораки за приспособување на тековната казино пристап правила во светлина на посети од страна на Covid-19 превозници машина sous казино слот. GRAsia доби одговор од градот-држава на Министерството за Трговија и Индустрија, конципирањето тековните безбедносни барања.т Места World Sentosa, промовирани од страна на Genting Сингапур Ltd, имаше посета од една личност или лица кои подоцна се пронајдени да се носи Covid-19, on јули 4 помеѓу 11.30 часот и 1.30 часот; посета на јули 5, од 12.35 часот до 2.30 сум; и на јули 6 од 10.30 часот до полноќ.т Марина Беј Песоци казино, промовирани од страна на една единица на сад-врз основа казино оператор Лас Вегас Песоци Корп, оние со инфекција се во таа локација на 2 јули помеѓу 9.35 часот и 10.25 часот, и повторно на 5 јули помеѓу 10.05 часот и 12.50 сум.enting Сингапур вели во порака во времето на неговото казино беше за да се отвори, дека на местото на случувањето бил "работење со медицински експерти за воведување на нови безбедносни карактеристики".enting Сингапур додаде дека тоа ќе се зголеми "фреквенција на средства за чистење и дезинфекција на сите заеднички области и висок контакт точки" и "нема да се прифати облози од страна стои патрони".т Марина Беј Песок "ќе има ограничувања на бројот на покровители на секој игри маса, додека места на електронските игри на среќа машини и слотови ќе бидат најмалку 1 метар [3.3 нозе], освен," додаде дека одморалиште.арина Bay Песоци потоа изјави GGRAsia во јули 8 e-mail, во одговор на нашите барања за тоа дали Сингапур е казината биле замолени да работи на 25 проценти капацитет кога тие повторно, како на тој датум: "Во казино, капацитет е намален за да се обезбеди вкупниот број на луѓе во секое време не надминува оперативниот капацитет се ограничи на едно лице на 10 квадратни метри на бруто површина." s од четврток (16 јули) во 12pm, Министерството за Здравство имаше потврди дополнителни 248 случаи на Covid-19 инфекција во градот-држава.супституциона терапија – во износ до 233 – беа меѓу работниците мигранти во дом за сместување.Но имаше и четири "увезени" случаи, вклучувајќи ги и трите Singaporeans или постојани жители; и 11 "заедница" случаи, вклучувајќи и две Singaporeans.Ажурирани 9.24 сум, јули 20) машина sous покер џокер.