Cragar супер слотови за продажба

е холивуд казино во западна вирџинија отвори

Две централен Лондон казина неодамна преземат чекори за да се обезбеди нивниот придонес е до snuff.На Hippodrome Казино во Лестер Сквер најави отворањето на Лола е Подземни Казино, subterranean коцкање emporium наоѓа на 20 метри подолу на местото на случувањето е стариот театар простор, кој танцување девојки во тигар кафези само метри од игри маси.Новиот казино зема своето име од Лола McGuire, озлогласен Hippodrome хор девојка од Edwardian ера позната за хостинг нелегални игри со карти во која бев консумира алкохол во квантитетот cragar супер слотови за продажба.
(Бог да ја благослови неа.) Просторот сега окупирана од страна на Лола е бил порано се користи како стоп област за Hippodrome изведувачи, вклучително и животните кои ќе имаат откако окупирана од оние кафези.Поли Rae, а бурлеска танчерка служи како казино е креативен директор, се вели во близина на нејзиниот troupe на 10-15 изведувачи на коцкари "создава атмосфера каде што сè е во вид на случување сите одеднаш .. е холивуд казино отворен во индијана. буквално се е како минува низ вратата на Нарнија.Темнината, секси атмосферски енергија само превезува вас." Само камен е се фрли од Hippodrome, историските Les Ambassadeurs Клуб е во потрага да се направи чиста раскин со минатото.Минатата година, Лес Еден е извршен ДИРЕКТОР Крис Црна одлучи да џек до Клубот членарини со фактор 50, изработка на трошоците за влез на големите 25k годишно.На потег предизвика околу 70% од казино е постојните членови за да одиме подалеку, но Црно, изјави Финансиски Пати дека "чистка" е потребно, бидејќи стареењето Европа и Блискиот исток видови кои посетуваат заедничкиот не беа дампинг многу dosh на Зис е Еден маси.Пост-чистка празнина беше ably исполнет со богатите Кинески бизнисмени и Црна можев да бидам посреќен.Црниот има кријат Кинеските готвачи и croupiers и го донесе својот не-Кинески персоналот до брзина на Азиската култура, додека Црна и маркетинг директор Кевин McGowen се прави редовните посети Кина да воспостави односи со потенцијалните клиенти.Резултатите зборуваат сами за себе: максимална по рака облог е зголемен 12 пати да £300k и baccarat промет во првите четири месеци на 2014 година е на врвот £2b, во споредба со г 1.6 б во сите 2013 е холивуд казино се отвори. Со само осум повеќе години, додека следната година на тигар, можеби Црна би требало да позајмуваат некои од Лола е кафези и пополнете ги со вистински тигри.Но, тие може да танцуваат?Добиете најновите коцкање вести од Калвин Ayre е холивуд казино во западна вирџинија отвори.