казино гордост 1 или 2

покер турнир во сите правила

s третиот квартал заработка сезона повикува за Макао игри оператори – Лас Вегас Песоци Корп е прво да го пријавите, во средата U.
време – аналитичар Кристофер Џонс на Telsey Советодавна Група (TAG) во Њујорк се вели дека операторот маргини може да се дојде под општа притисок во тековната трговија на животната средина казино гордост 1 или 2. Инвеститори веќе имаат добра идеја што вкупните приходи (во Макао)," пишува Г-Џонс, се однесуваат на четири последователни месеци од годината-на-годишниот пад на бруто игри приходи (GGR), додавајќи, "но остануваат на маргините на ризик за 3Q14" покер турнир апликации за ipad. Тоа е ОЗНАКА мислењето дека операторите се работи на предност во однос на maximising маргина перформанси во Макао.Така, ние веруваме дека целокупната казино маргините ќе дојде под некој притисок.Сепак, треба да се меша корист оператори, како што се повисоки маргина маса на пазарот на приходите значително јевгени долната маргина VIP бизнис во 3Q14." р Џонс додаде: "на Крајот, ние очекуваме продолжение shift за да маса од ВИП, исто така, ќе произведе подобрување на трошоците за работна сила како ВИП соби работи на ниски ефикасноста на трудот стапки, додека масовната маси [работат] во материјално високото [ефикасност] стапки.Ова може да се случи само по структурните промени, како Macau дилери не се како [Лас] Вегас дилери, каде нивните часа се флексибилни врз основа на побарувачката" покер турнир стан за iphone.
неодамнешниот извештај од Praveen Choudhary и Алекс Poon на Морган Стенли Истражување Азија Пацифик, се осврна на прашањето за неодамнешните се крева во Макао казино дилер на платите. Очекуваме овој негативен се шири и за постојните казина пред оператори добие лифт од Фаза 2," напиша на Морган Стенли тим, кој се однесува на следната рунда на Cotai казино отвори од 2015 година наваму. покер турнир во сите правила.