националната стратегија за намалување на коцкање му штети

најдобри места во империја градот казино

acau објави пад во посетител пристигнувања во април, како и бројот на копното Кинески патување до градот падна за втор месец по ред.Вкупно посетители на Макао падна 3,4 проценти од година на година да 2.55 милиони евра во април, градот е Статистика, Попис Услуга, рече во петок.ainland Кинески изнесува 66.9% од вкупен број на посетители во првите четири месеци од оваа година – или 6.66 милиони посетители, надолу од 3,7 проценти од година на година.isitor пристигнувања да Macau нумерирани 2.27 милиони евра во Март, најниска вкупна месечна фигура во две и пол години, според владини податоци.рос игри приходи (GGR) во Макао падна за 11-ти последователен месец во месец април.Градот е казино индустријата се соочува со пад на двете мас-пазар и ВИП сегменти.пад на игри трошат од страна на Макао маса на пазарот на посетители е загрижувачки тренд кој може да се влоши во наредните години, Карен Танг на Дојче Банка АГ рече во една белешка од 12 Мај. националната стратегија за намалување на коцкање му штети.