бесплатно казино рулет не преземете

во саботата вечер покер палата g харви

Невада Окружниот Судија нареди Macau казино оператор Песоци Кина Ltd да плаќаат$250,000 за правни добротворни организации.Судијата Елизабета Гонзалес управуван од фирмата неправилно даде документи кои се однесуваат на незаконско прекинување тужба поднесена од страна на Стив Jacobs, поранешен Песоци Кина, претседател и главен извршен директор.р Jacobs беше разрешен од својата функција во јули 2010 година, за што фирмата рече дека е "причина", вклучувајќи обвинувањата од неовластен се справи одлуки, кои поранешна Песоци Кина извршен ДИРЕКТОР одбиен.s дел од тужбата, неговите адвокати побара обвинетите да произведе до судот на илјадници пораки и други документи поврзани со Macau бизнис.ut Лас Вегас Песоци имаше прашање дали Невада судот би можеле да тврдат надлежност над Песоци Кина и во текот на незаконско прекинување одговараат.n 6 јануари оваа година, на истиот судија пресуди дека истрагата на Макао владини претставници – наводно, овластена од страна на Лас Вегас Песоци' претседател Шелдон Adelson – може да се користи во Г-дин Jacobs' незаконско прекинување акција, но не мора да бидат откриени на јавноста.Г-дин Adelson негира пуштање во извештајот и тврди дека таа беше Г-дин Jacobs' идеја. бесплатно казино рулет не преземете.