богатство на островот казино mn craps

покер термин за земање на гребло

На 2017 законодавната сесија ќе заврши во Алабама во Мај и од тоа време, препораки може да бидат направени во однос на она што треба да се случи за коцкање закон во државата.Алабама Одделот за Финансии Директор и Алабама Советодавниот Совет на Игри Претседател Клинтон Картер изјави во четвртокот за време на состанокот на советот дека препораката може да биде готов во рок од два до три месеци.За време на состанокот во четвртокот, на советот се собраа по шести пат, бидејќи тоа е формиран уште во октомври, од страна на Гувернерот на Роберт Бентли да разговараат за игри на среќа.Советот е создаден за да обезбеди препораки на гувернерот, како и законодавната власт во државата на коцкање законите на Алабама во одговор на reopening на VictoryLand казино во септември.Советот првично беше поставена да се обезбеди препорака до крајот на овој месец, но советот memebers заврши со барање за продолжување за да се разгледа прашањето за коцкање.Според Картер, препораките, најверојатно, ќе се вклучуваат неколку опции, како и најдобрите практики користи целиот народ.Ова може да вклучува такви предлози што воспоставување на лотарија, целосно легализирање коцкање или други опции.Картер изјави дека специфични препораки најверојатно нема да бидат направени од страна на советот, но options предвидено. богатство на островот казино mn craps.