златна грутка коцкање сала ashtray

постои казино во вирџинија бич va

Кезон Сити се појавува да биде relishing на правна битка тоа има пред тоа, отворено пркосејќи им на Филипини Забава и Игри Корпорација (PAGCOR).На односите со Јавноста и Информации веб-сајт на град, беше соопштено на јуни 10, дека Кезон Сити Советот поминаа Коцкање Регулаторната Обред, со намера "да ги штитат менталното здравје на луѓето против зависност од коцкање и одржување на мирот и редот." Обредот, предложен од страна на Ксенија Lagman, Франц Pumaren, Alexis Herrera, Raquel Malañgen, Марвин Rillo, и Godofredo Liban II, прави неколку прекрасна работи.Воспоставува 24-часовна телефонска линија за оние со коцкање проблеми, советодавен совет, и турка за усвојување на регулаторните политики.Каде станува леплива е новиот коцкање такси предложат за жителите на Кезон Сити.Најавата се вели: "понатамошно јакнење на кампањата за превенција на коцкање проблеми, КК Коцкање Регулаторната Обред бара жители кој сака да игра во коцкање установи во градот за да ги плати P1,500 за казина, P500 за e-игри, P100 за e-bingos за секој последователен период од 24 часа, и P30,000 такса ако коцкање воспоставување нуди годишна членство." Логиката на полнење PHP30,000 ($600) една година, што претставува повеќе од месечната плата за мнозинството Филипинци, како кочница на проблемот на коцкање е доволно веродостојни и обратно, во најдобар случај.Она што не може да се дебатира е колку многу проблеми со ова ќе се добие во градот со Филипини коцкање регулаторот PAGCOR.Кога Кезон Сити прво го предложи обред како реакција на Bloomberry планови за Кезон Сити област Solaire казино, тие брзо дознав дека PAGCOR не се согласуваат со правилник.Во неколку писмени одговори, регулаторот има објасни Кезон Сити дека, во рамките на законите на Филипини, градови не се да се стави дополнителни ограничувања на gambling златна грутка коцкање сала ashtray.

By оди напред со обред, Кезон Сити има стави себеси на одреден курс за правна битка.Дури и ако не постои казино за жителите да ја посетите сепак, доколку градоначалникот на Кезон Сити знакови на овој правилник, тие најверојатно ќе се соочи со брз backlash постои казино во вирџинија бич. E-игри и бинго салони се распространето низ целата област, и жителите одеднаш се принудени да плаќаат за влез такси, најверојатно, ќе бидат желни да се види PAGCOR победи гарантира суд случај многу брзо.Добиете најновите коцкање вести од Калвин Ayre постои казино во вермонт.