Pocket rockets in texas holdem

кеш крик казино индиски племиња

По трошење на речиси $10 милиони евра за време од две-годишна кампања, поборниците за донесување на трети казино на северо-источна држава Мејн, наводно, претрпе голем пораз во вторникот по гласачи претежно snubbed од Прашањето на гласачкото ливче.Според извештајот од Портланд Притиснете Хералд весник, некои 83% од избирачите отфрли Прашањето Еден предлог за санкција казино за York Каунти во екстремни југозападниот агол на државата и покрај навредувања од поддржувачите дека донесувањето на мерката ќе доведе до повеќе од 2.000 нови работни места и $45 милиони денари во годишните даночни приходи.Весникот објави дека текстот на мерката ќе мора дозволено ентитет познат како Град на Седум да се отвори простор да се приклучи на Холивуд Казино Хотел, а Raceway Бангор, која е во сопственост на Игри на среќа и за Одмор Својства Инкорпорирани и управувана од страна на Националните Пен Игри Incorporated, и Черчил Падови Инкорпорирани е Оксфорд Казино во бидат во можност да им понуди на Класа III маса игри и слотови.На Портланд Притиснете Хералд проценува дека предложениот York Каунти казино лиценца, кој беше да се користат во местото во приморскиот град на Стари Овоштарници Плажа, би можеле да имаат се во вредност до $200 милиони евра и би виделе Капитал Седум бара да се плати од $5 милиони долари за лиценцирање на надоместокот додека се согласил да ги предаде 39% од нејзиниот отвор приходи и 16% од своите takings од табелата игри.Но, весникот објави дека кампања за лиценца на трето Мејн казино е повреден откако стана јасно дека Капитал Седум бил субјект на контроверзниот сопственост инвеститорот Шон Скот.Лас Вегас-врз основа на бизнисменот наводно го купи бори Бангор Raceway пред успешно bankrolling на 2003 кампањата која ја трансформира Penobscot Каунти објект во државата е првото казино.Тој потоа последователно pocketed околу $51 милиони евра од продажба на својот удел на Игри на среќа и за Одмор Својства Incorporated, која rechristened имотот како нејзини Холивудски Казино Хотел, а Raceway Бангор.Според извештајот од Бангор Дневни Вести весник, кампањата за да се донесе казино да York Каунти беше дополнително оштетени во петокот кога Мејн Комисија за Владини Етика и Изборните Практики предаден евиденција $500,000 казна за четири гласачки прашање комитети се кандидира од страна на Скот сестра Лиза.Овие биле наводно се казнувани за неуспехот да се исполнат известување рокови и погрешно прогласување на извори од околу $4.5 милиони кои тие беа користени со цел да се добие Едно Прашање пред избирачите. pocket rockets in texas holdem.