казино отворен во лејк чарлс la

без депозит бонус кодови за ексклузивни казино

oody е Инвеститори Услуга Inc вели проекти Melco Летувалишта и Забава Ltd е односот на долг прилагодени за заработка пред камати, оданочување, амортизација и амортизација (EBITDA), да се зголеми за "10 пати или повисоко" во 2021, поради компанијата "слабите готовински тек и планираните капитални расходи." oody е изјави дека очекува игри приходи во Макао да се подобри во 2021, од "многу слаба ниво" во 2020 година казино отворен во лејк чарлс la. "Сепак, закрепнувањето ќе биде постепено и делумно, барем за повеќето од 2021, со оглед на преостанатите ограничувања и социјално-дистанцирање мерки и бавни страв од инфекција," се додаваат.s резултат на тоа, институција рече Melco Установи' заработка во 2021 "ќе остане слабите, пред се опоравува блиску до пред пандемија нивоа во 2022-23." oody е рече дека освен тоа, се очекуваше дека Melco Установи' консолидираниот долг на ниво ќе се зголеми на околу US$7 милијарди долари во текот на следните 12 до 18 месеци.Тоа е затоа што во казино фирмата "слабите готовински тек и планираните капитални расходи," вклучувајќи го и Фаза 2 за изградба на Студиото Град сопственост во Макао и развој на групата Кипар casino resort, ќе "најверојатно ќе доведе до негативни слободни парични текови за време на овој период." Додека Melco Установи' проектирани потпора за 2023 ќе биде соодветна за неговата Ba2 рејтингот, постои значителен ризик за оваа проекција, со оглед на бавни неизвесност околу темпото и степенот на компанијата заработка обнова," додаде рејтинг агенција казино отворена во езерото тахо.

Продолжен слабост во работењето може да доведе до поголеми негативни слободен готовински тек и повисок долг потпора од Moody ' s моментално се предвидува.Негативната оценка outlook одразува на овој ризик," што да се додаде. без депозит бонус кодови за преземање eclipse за вашиот казино.