Wrest точка казино скок бар

реката рок казино отворен денес

Одборот на Директори на Цреша AB е назначен за Директор на Holmgren како извршен ДИРЕКТОР за Цреша AB. Holmgren претходно служеше како в.д ДИРЕКТОР, а сега станува обичните извршен ДИРЕКТОР со непосреден ефект wrest точка казино скок бар. Holmgren во моментов е член на одборот на Цреша AB и Yggdrasil Држи Ltd, и има постапувал извршен ДИРЕКТОР на Цреша AB од јануари 2017 реката рок казино новогодишната бафет.

Тој ќе поднесе оставка како член на Одборот на Директори, како резултат на неговата нова позиција како извршен ДИРЕКТОР реката рок казино отворена сега. Rolf Åkerlind, Претседател на Одборот, рече: "Андерс Holmgren има, за време на неговиот години како член на Одборот на Цреша AB, биле движечка сила за компанијата и има одлично познавање на индустријата во која работиме.Неговото искуство во работење во големите компании во областа на финансиите и игри индустрии, како и еден претприемач, ќе даде Цреша поттик да се продолжи со компанијата експанзивниот развој." Андерс Holmgren, ново-назначен за извршен ДИРЕКТОР, рече: "јас сум со нетрпение очекувам да продолжи да се развива Цреша како брзо-растечка компанија, како и управување со цврсти позиции Цреша има низ сите свои деловни области.Како член на Одборот на Директори на Цреша AB, јас имале корист од почитувањето на оваа возбудлива компанија и сите развојните можности има.Цреша е еден од најпознатите заврши игри компании постои, и е добро позиционирана за да продолжи да се развива и расте побрзо од пазарот." Holmgren има претходно одржа неколку високи позиции.Тој е член на Одборот на Директори за Betsson AB (publ), извршен ДИРЕКТОР за Betsson Малта, и од Sjunnesson & Krook AB/Matteus Fondkommission реката рок казино отворен денес. Holmgren е 44 години и има M кога не коцкање стануваат правна во мичиген.

Sc во Бизнис Администрација од Бостон Колеџ и Меѓународниот Универзитет на Монако.Информациите во ова соопштение се информации кои Цреша AB (publ) е потребен за да се открие под Пазарот на ЕУ Злоупотреба на Регулативата (ЕУ).Информацијата е предвидено од страна на подолу контакт лица за објавување на 21 јануари, 2016 година во 08.15 ЧАСОТ.За понатамошни информации, ве молиме контактирајте: Ролф Åkerlind, Претседател на Одборот, Цреша AB (publ), Мобилен +46 708-836 190, e-mail: [email protected] или Андерс Holmgren, постапувајќи извршен ДИРЕКТОР Цреша AB (publ), Мобилен +46 708-607 534, e-mail: [email protected] Gunnar Modalen, Готвач IR & Комуникација Цреша AB (publ), Мобилен +46 702-802 636, [email protected] Цреша во краток Цреша е шведски иновациите и брзо растечки игри компанија основана во 1963 година. На бизнис стратегијата е да се создаде акционерска вредност од поседување и развој на иновативност и профитабилни бизниси во рамките на игри на среќа и казино индустријата.Цреша работи во рок од пет различни бизнис области, Онлајн Игри на среќа преку Цреша iGaming, базирани на успешност Маркетинг преку Игра Салон, Игри Технологија преку XCaliber.Игра за Развој преку Yggdrasil Игри и Ресторан Казино преку Цреша Spelglädje.Целта е да се зголеми органското во комбинација со стратешки придобивки од брзо-растечки компании.Цреша вработува околу 900 луѓе, и има повеќе од 5,600 акционерите.На Компанијата Б-акции се наведени на AktieTorget.Добиете најновите коцкање вести од Калвин Ayre кога не коцкање стануваат правна во невада.