вистински пари ни онлајн покер

дали ви се поделени eights во blackjack

Водечки провајдер на информации, увид и анализа за iGaming филијалата на пазарот, iGB Филијалата, најави дека падот 2018 филијалата на конференцијата ќе се пресели во Лисабон.Лисабонскиот Филијалата Конференција (LiAC) ќе се одржи на 17 – 20 октомври 2018 на Feira Интернационал де Lisboa (FIL), најголемиот објект во Лисабон и во Португалија, каде клучните засегнати страни во igaming филијалата индустрија се очекува да дојдат заедно.Коментирање на потег, Настан Директор за Акција Игри, Shona ODonnell, рече: "Нашите последните три години во Берлин беше исклучително успешна, но ние никогаш не сакале да се одморат на нашата слава." "Повратни информации од нашите изложувачите и на посетителите е дека тие се заинтересирани да се истражуваат нова локација.Лисабон е исклучително жив и возбудлив град, со одличен пристап.Поместување на настанот ќе ни овозможи да се донесе во локалните филијали од овој регион и се надеваме дека ќе ве потсети на некои што може да се пропушти минатата година BAC вистински пари ни онлајн покер. "И се разбира, сите ние сме во потрага напред за малку есен сонце", додава ODonnell.Исто така, коментирање на нова локација, Раководител на Филијали за Kindred Група, Рајан Хендерсон, рече: "Kindred Филијали тим се среќни да се приклучи Акција Игри во Португалија подоцна оваа година.Додека Берлин беше многу успешна конференција за нас, ние се чувствуваме оваа промена на местото на одржување ќе додадете нов агол на настанот и да помогне да се привлечат нови посетители ние се уште не го имаа задоволство да се справи со лице в лице вистински пари крајната texas holdem. "Со нивните премногу силно менаџирање на настан, ние не се сомневам дека Лисабонскиот Филијалата на Конференцијата ќе биде фантастичен настан," продолжи Хендерсон.Само како Португалија е ридско, крајбрежните главниот град е наследство е основана во откривањето, на конференцијата ќе биде премногу. "Во индустријата кој е полн со промени, Лисабон Филијалата на Конференцијата ќе се фокусираат на откривањето на нашиот нов релјеф и колку нашите делегати може да потпора оваа промена на крајот да ги подобрат своите бизниси", рече ODonnell.За повеќе информации или да се регистрирате со вашиот интерес за посетување или спонзорирањето на настанот, ве молиме, посетете ја: www вистински пари ни покер сајтови. LisbonAffiliateConference.com. дали ви се поделени eights во blackjack.