Montre покер christophe claret prix

каде се најдобрите казино во светот

Граѓаните во Алберта се многу желни да облог и покрај неодамнешната економска криза, со бројките кои ја покажуваат огромна сума поминал со коцкари за првите шест месеци од 2015-16 фискална година.На Алберта Игри и Алкохол Орган објави бројките за шест месеци временска рамка која покажува дека Алберта заработил $909 милиони евра во вкупно игри приходи.Овој износ е $12 милиони повеќе од планираните во буџетот проценки.Додека броеви се неверојатно високо, се чини дека играчите не ужива во VLTs како што се очекуваше.Видео лотарија терминал приходи се всушност $18 милиони пониски отколку што се очекуваше, и покрај заработката од казина и игри на среќа се сè повисоки.На многу места виделе големи намалувања на VLT игра, со значителен процент се намалува во добивка од игри на машини.Бил Робинсон, претседателот на AGLC, изјави во интервју дека тоа е заедничка дека кога една област на игри приходи оди надолу, друг оди нагоре.Зголемување на лотарија пари најверојатно се должи на низа на джакпот дека се повисоки, предизвикувајќи играчи да купите повеќе лотарија билети или за оние кои не би ги купите еден да го стори тоа.Истражување координатор на Алберта Коцкање Институт за Истражување, Гери Смит, изјавил дека слабата економија ќе влијае врз индустријата како забава може, како поединци ќе престане дискреционо трошење ако тие не се чувствуваат безбедно во нивните финансии.Смит, исто така, изјави дека НДП владата треба да се погледне во политиките на Алберта во однос на игри се разгледа влијанието што VLTs имаат, иако област се потпира повеќе на игри приходи сега како енергија авторски права се сушат нагоре. montre покер christophe claret prix.