кеш крик casino resort телефонски број

како да им овозможат на едно домашно милениче во едно домашно милениче битка слот

Регулаторите од Пенсилванија Игри Одбор за Контрола (PGCB) се издадени казни вкупна $1,167,000 против пет казино оператори во државата, по разни повреди.Најголемиот од овие казни totalled $1m, и беше преданието да Падови Трки ЛП, оператори на Mohegan Сонцето Pocono казино, кои беа издадени со $550,000 казна за неуспехот во текот на мулти-годишниот период да се следат одобрени внатрешните контроли во однос на слободни слот игра, благајната функции и интерни ревизии и дополнителни $450,000 казна за водење на бизнис со нелиценциран игри обезбедувачи на услуги.Холивуд Казино оператори, Mountainview Чистокрвни Трки Здружение, беа издадени со следниот најголемата казна од $90,000 за малолетнички игри, неуспехот да се запре малолетнички индивидуални влез во казино и не успеваат да соодветно да се заштитат своите средства во инцидент, кога еден патрон беше доделена overpayment на $9,000 од благајната во кафез кеш крик casino resort телефонски број.

Greenwood Игри и Забава, оператори на Parx Казино во Долари Каунти беа издадени со две казни вкупна $35,000 кеш крик casino resort резервации. Првиот од нив беше $25,000 казна за неуспехот да се справи со затруени патрон, додека вториот 10.000 долари парична казна беше за давање двајца вработени да работат без да биде овластен или лиценцирана од страна на PGCB.Долина Гради Конвенција Центар Партнери и Планината Грациозен #1 ДОО двајцата беа издадени со казни вкупна $32,000 и 10.000 $за соодветно за прекршоците кои се однесуваат на казино активности. кеш крик casino resort цени.