казино места во ривиера маја

belterra казино индијана спортско обложување

Во светот на онлајн игри снабдувач INTRALOT најави потпишување на $340m 10 година снабдување договор со Илиноис Државна Лотарија.Договорот, потпишан со Камелот Илиноис ДОО ќе трае до октомври 2027 и ќе видите INTRALOT инсталирате нивната технологија во текот на 7,500 малопродажни локации низ државата казино места во ривиера маја. INTRALOT ќе ги обезбедат овие услуги во согласност со Приватниот Менаџмент Договор (PMA) се одржа помеѓу Државата Илиноис, Одделот на Лотарија и КАМЕЛОТ Илиноис ДОО.Клучни производи, кои ќе се стркала вклучуваат Фотон терминалот, а службеник-управувана лотарија терминал, и Genion, компактен билет тајна.На компанијата потврдува дека тие, исто така, ќе се воведе играч-управувана терминал наречен WinStation 30 (Win30) во Илиноис пазарот.Објавувајќи се справи, Џон Donahue, извршен ДИРЕКТОР на INTRALOT Inc.рече; "Ние сме среќни да се доделува оваа долгорочен договор, да ѝ служи на Државата Илиноис и КАМЕЛОТ Илиноис.Ние сме биле успешни технологија партнер со Камелот на друго место во светот, и заедно ќе се докаже да биде на вистинската комбинација за Државата Илиноис Лотарија." казино места во puerto vallarta.