тврдат казино загуби на даноци

казино слот машини бесплатен

Како да се поткрепат тврдењата на Глобалната Гејминг Expo (G2E) Азија која Азиските игри сектор, наскоро ќе стигне на запад, извештаи од Невада се покаже дека државата е казина се врати на надолен тренд по објавувањето добивки претходните два месеци.Невада Игри Одбор за Контрола е Искрен Streshley укажува дека во април е традиционално една мека месец, но признава дека оваа април беше " помек отколку што се очекуваше.' Премногу мек, нели?Можеби Невада е казина треба да го правиме како оние реклами се каже, и 'разговарајте со својот лекар'.Секој пат кога ќе помислам на Крис Зголеми единственото нешто што ми доаѓа на мојот ум се истакнува.Очигледно на Pokerstars е Голема Игра за Фокс, би требало да го има својот удел на моменти како што тоа го прави функција еден пекол на allstar екипа.Во секое време можете да добиете Ivey, Helmuth, Negreanu, Laak, Brunson и другите се во истата соба, таму е обврзана да бидат некои огномет и некои екстремно висок калибар gutsy повици. тврдат казино загуби на даноци.