казино во близина на големиот coulee wa

жолти тули казино ресторани

Велика БРИТАНИЈА Коцкање Комисија е суспендиран на оперативниот лиценци на Smart TV Broadcasting Ltd очекување преглед на компанијата соодветноста да продолжи нудат онлајн игри на услуги.Во петок, на UKGC најави дека имаше започна преглед на Smart TV согласно член 116 од Коцкање Дело 2005 година врз основа на регулаторот е верувањето дека организаторот е "несоодветни за да се носат на имателите на активности (член 120(1)(d) од законот)." Додека преглед е во тек, на UKGC рече дека тоа е суспендирање Smart TV е комбинација далечински дозволата и општи обложување стандардни оперативни лиценца.На UKGC рече суспензија привремена мерка, "потребата за кои ќе се чуваат под разгледување, додека преглед се случува." На UKGC нареди Smart TV да ги реши сите нерешени победа облози и да се врати било најдобро салда на клиентите.На UKGC признае дека "во моментов постојат клиенти кои имаат извонредни состојбите во нивните сметки, со операторот.За жал, во овој момент ние немаме дополнителни информации за позицијата на клиентот фондови." Основана во 2007 година, со седиште во Лондон Smart TV нуди онлајн коцкање преку интерактивна ТЕЛЕВИЗИЈА и преку седум велика БРИТАНИЈА-лиценцирани веб-сајтови: guruplay.com, smartlivebaccarat.com, smartlivebingo.com, smartliveblackjack.com, smartlivecasino.com, smartlivepoker.com и smartlivesports.com.Сајтови се во моментов се пренасочува кон Smartlivegaming.com, која го прикажува и UKGC икона и дека на Малта Игри Орган.Сајтот вели дека неговата живеат дилер казино е управувана од страна на Smart Игри Group Ltd Malta казино во близина на големиот coulee wa. SmartLiveGaming е официјален Twitter feed не е ажурирана во месец.Последен пат на UKGC најави прекин согласно член 120(1)(d), целта беше Метро Игра Ограничен, операторите на 666Bet и Metroplay.com.Компанијата службени лица беа обвинети за вмешаност во перење пари и за даночни измами шема и Метро Игра беше наредено во присилна ликвидација неколку месеци подоцна.Добиете најновите коцкање вести од Калвин Ayre казино во близина на големиот предници северна дакота.