казино nb проверете време

игра гувернерот на покер бесплатно

ustralia-листата бутик казино оператор Сребро Наследство Group Ltd во средата објави дека нејзината главна давателот има назначено две лица како корисници и менаџерите на компанијата.Овој потег доаѓа откако Сребро Наследство, рече во понеделникот дека тоа е "несолвентни" или "може да стане несолвентни", и именувани двајца претставници од стручните служби на фирма КПМГ да биде нејзините администратори. казино nb проверете време.