како да се победи на евтини слотови

се на ритамот на градот казино се отвори

Како онлајн покер светот во САД продолжува да ролна од Црн петок обвиненијата спортско обложување клима во една држава може да биде за да се подобри, ако резултатите од една анкета се нешто да одат преку.Извештај во ова утро САД Денес се наведува дека Farleigh Dickenson е PublicMind анкета покажа дека 53% од испитаниците во Њу Џерси се во корист на дозволувајќи им на правни спортско обложување во Атлантик Сити казина и на државата коњ песни.Резултатот доаѓа во пресрет на референдумот на оваа ноември, што дава жителите шанса да одлучат дали сакаат правни спортско обложување во државата и тоа ќе биде донесен преку промена на државниот устав.Ова ќе биде прво на голем број на чекори кои ќе треба да се преземат за да на крајот биде дозволено и непријатно пречка што е Професионални и Аматерски Спортски законот за Заштита (PASPA) исто така, ќе мора да биде поништена пред нешто да се случи.Сенаторот Ray Lesniak е еден од оние оградата против PASPA поради она што тој верува дека е неговата нелегална природата и целосно да се очекува референдум за да се види на жителите во корист на предлозите како да се победи на евтини слотови. "Очекувам тоа ќе се добие дури и повеќе поддршка, кога на избори се одвива во ноември и ние сме веќе еден месец во фудбалската сезона — ако постои фудбалската сезона", рече тој.Потенцијалот на спортски обложување во државата е предвидено да биде голем, со, според USA Today член, еден консултант објаснувајќи дека спортско обложување може да стане $10billion-a-година индустрија.Покрај тоа, исто така, ќе се генерираат речиси $100billion-a-година во даночните приходи.Останатите испитаници видов 30% разлика од спортско обложување се дозволени во државата, а 17% не се чувствуваат, склони да гласаат или начин.Добиете најновите коцкање вести од Калвин Ayre како да се победи на сите во покер.