на коцкање човек кетрин cookson крај

како да се изгради рулет маса во minecraft

Вилијам Хил, велика Британија најголемите букмејкер, денеска обвини неодамнешни даночни пораст на високо-удели коцкање машини за потребата да се затвори 109 обложување продавници на коцкање човек кетрин cookson крај. Машина Игри Должност беше воведен во февруари 2013 година, а минатиот месец се зголеми од 20% до 25% на сите машини каде коцкари може да добие повеќе од £10 или удел повеќе од 20 pence како да се изгради еден слот машина.
Ралф Врвот, главен извршен директор, изјави денес дека затворачи биле "особено разочарувачки како, низ економска криза, има работи напорно за да расте нашата мало база, но ова понатаму се планира зголемување на индиректните даноци прави оваа акција е потребно" како да се изгради еден слот машина во minecraft. Тој рече дека овој ќе стави околу 420 работни места во ризик, но не го каже кои продавници може да биде затворена или дали вишок ќе биде задолжително како да се изгради рулет маса во minecraft. Вилијам Хил нето приходи за продажба на мало машини во Q1 беше до 11% во однос на истиот квартал минатата година, иако целокупната компанија оперативен профит падна за 14%..