23814 блек џек се наведнуваат сан антонио tx

texas hold ' em покер бонус стратегија

Во текот на месец август 2021, Affilka од SOFTSWISS се најавува лансирањето на попуст понуда за сите нови клиенти.На ограничено работно време предлог ќе вклучуваат до 30% попуст на месечна софтвер надоместоци за првите 6 месеци од операција.Понудата ќе биде валидна во текот на целиот месец август 23814 блек џек се наведнуваат сан антонио tx. Affilka од SOFTSWISS држи проширување и лансирање на нови клиенти.Во филијалата маркетинг софтвер платформа обезбедени цел на над 100 брендови минатиот месец.За да го прослават ознака за земја достигнување на брендот е подигнувањето на својата ограничена време 30% попуст за сите нови клиенти удирање исклучите нивните филијалата маркетинг искуство со Affilka.Попуст понуда ќе се даде на намалување во текот на целата 6 месеци месечната претплата со сите дополнителни плаќања вклучени 238 покер hill road underhill vt. Affilka не бара никакви setup такси или авансно плаќање, за разлика од конкурентите.Сите нови проекти ќе можат да аплицираат за ограничено време понуда.Мулти-бренд клиенти ќе можат да аплицираат за 30% попуст за секој бренд под пакет се справи.Попуст важи исклучиво да се Affilka прв пат клиентите и не може да се додаде со други попусти.Понудата нема да се обезбеди дополнителен попуст за техничка поддршка.Нема дополнителни трошоци за интеграција на податоците и миграција, нема безбедност плаќања и депозити – на клиентот плаќа само за конкретната употреба на софтверот.Коментирање на нови попуст понуда, Анастасија Borovaya, Производ Сопственик на Affilka од SOFTSWISS, рече: "Affilka расте многу брзо, се етаблира се повеќе и повеќе на iGaming арена и да станува навистина голем конкурент на решенија кои се наведени во ова поле." "Ние сме екстатично да имаат голем број на нови брендови кои сте се одлучи за да започне на Affilka многу неодамна и се уште возбуден за сите што се наоѓа напред." "Ние одлучивме да се направи оваа една временски ограничена понуда, со цел да ги споделат овој посебен момент и да го прослават нашиот големи успеси на полагање на 100 марки марк." 23911 блек џек bnd сан антонио tx 78264.